logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Menu

Neem een kijkje in onze keuken

PIZZA AL TAGLIO

Aan het einde van de 20e eeuw ontstond in Italië een pizzeria met de naam “Pizza al Taglio”. Dit betekent; pizza per messneden. Deze werden bereid in grote rechthoekige bakken en rijkelijk belegd met verse producten, daarna in stukken gesneden en per ons verkocht. De pizza a taglio werd in Rome uitgevonden maar Farci heeft dit naar Tilburg gehaald, zodat u er ook van kunt genieten!

Wilt u iets extra’s op uw pizza? Vraag dan even naar de mogelijkheden.

( Losse extra ingrediënten kosten € 0,60 )

Margherita
6

Tomatensaus en mozzarella.

Salamino
7

Tomatensaus, mozzarella en salami.

Prosciutto e funghi
7

Tomatensaus, mozzarella, achterham en champignons.

Prosciutto crudo
7

Tomatensaus, mozzarella en parmaham.

Tonno e cipolla
7

Tomatensaus, mozzarella, tonijn en ui.

Quatro formaggi
7

Tomatensaus, mozzarella, groene pestokaas, rode pestokaas en gorgonzola.

Würstel e cipolla
7

Tomatensaus, mozzarella, kippenworst en ui.

Napoli
7

Tomatensaus, mozzarella, ansjovis en kappertjes.

Verdura grigliata
7

Tomatensaus, mozzarella en gegrilde groenten.

PANINO

Ciabatta bruin of wit of Italiaanse bol.

Bucciucca
9

Parmaham, mozzarella en pesto.

Carpaccio
12

Ossehaas, truffelmayonaise, parmigiano, pijnboompitten, kappertjes en zongedroogde tomaatjes.

Provolone
8

Provelone (jonge belegen kaas) en tomaat.

Paoletto
9

Huisgemaakte kipsalade met pesto en paprika.

Polposo
9

Huisgemaakte krabsalade.

Tonno
9

Huisgemaakte tonijnsalade.

Salmone
11

Gerookte zalm, roomkaas, rode ui en kappertjes.

Bastione
8

Achterham, provelone (jong belegen kaas) en tomaat.

Sarda
11

Parmaham, gorgonzola, tomaten, pijnboompitten en pesto.

Vitello tonato
12

Rose gebraden kalfsvlees met tonijnsaus, kappertjes, rode ui en pijnboompitten.

Frittata
8

Omelet met kaas, tomaat en ui.

TOAST CALDI

Deze toast’s worden warm geserveerd.

Prosciutto e formaggio
6

Achterham en provolone (jong belegen kaas).

Crudo e formaggio
6

Parmaham en provolone (jong belegen kaas)

Tonnino
7

Achterham, provolone (jong belegen kaas), tonijn en tomaat.

TRAMEZZINI

Tramezzini zijn klassieke sandwiches gemaakt van sneetjes witbrood met heerlijke vers gemaakte salades en Italiaanse vleeswaren.

Tonno
5

Huisgemaakte tonijnsalade met kappertjes en rode ui.

Prosciutto e uova
4

Achterham en ei.

Parma e mozzarella
4

Parmaham en mozzarella.

Pollo e pesto
5

Huisgemaakte kipsalade met pesto en paprika.

Granchio
4

Huisgemaakte krabsalade.

Salmone
5

Zalm en roomkaas.

Tutti é tre
13

Keuze uit drie verschillende tramezzini.

PANINI CALDI

Deze panini’s worden warm geserveerd.

Prosciutto e formaggio
6

Achterham en provolone (jong belegen kaas).

Pancetta
6

Pancetta en provolone (jong belegen kaas).

Pecorino
8

Geitenkaas, walnoten en balsamico-honing dressing.

Caprese
7

Buffelmozzarella, tomaten en verse basilicum.

Salami
6

Salami en provolone (jong belegen kaas).

ANTIPASTI

Antipasto betekent letterlijk ‘voor de maaltijd’. Deze antipasto-traditie is zo oud als de Italiaanse eetcultuur zelf. Het ontstaan ervan hangt samen met de weelderige feesten die ten tijde van het Romeinse rijk plaatsvonden. Schalen vol met heerlijke pure streekproducten zoals salami, kazen en gegrilde groenten. Laat u verrassen door de authentieke cucina Italiana en geniet van uw antipasto.

Antipasti: Schaal met diverse Italiaanse lekkernijen.
17

Piccolo: 1-2 personen.

Antipasti
21

Medium: 3-4 personen.

Antipasti
24

Grande: 5-6 personen.

Olive
4

Schaaltje gemengde olijven.

Bruschetta
11

Geroosterd brood met tomatensalade, knoflook en verse basilicum.

Pane
6

Plankje met Italiaans brood en 2 soorten tapenade.

INSALATA

Tonno
14

Frisse salade met buffelmozzarella, tomaat, ei, olijven, kappertjes, rode ui en tonijn.

Carpaccio
13

De klassieker met ossenhaas, truffelmayonaise, parmesan, pijnboompitten, kappertjes en zongedroogde tomaatjes.

Vitello tonato
13

Rose gebraden kalfsvlees, tonijnsaus, kappertjes, rode ui en pijnboompitten.

Tutti é due
13

unt u niet kiezen tussen de carpaccio en de vitello tonato? Kies dan voor “Tutte Due” en proef ze allebei

Di Capra
14

Lauw warme geitenkaas met honingwalnoten, rode ui, druiven en balsamico dressing.

PASTA VELOCI

Lasagne
13

Huisgemaakte lasagne met half om half gehakt, beenham, bechamel en mozzarella.

Lasagne salmone
14

Gerookte zalm, ui, courgette in een roomsaus.

Malloreddus al ragu
9/12

Sardijnse pasta met huisgemaakte tomatensaus en half om half gehakt.

Tagliatelle al salmone
10/13

Tagliatelle met gerookte zalmsnippers en roomsaus.

Spaghetti aglio e olio
9/12

Spaghetti met olijfolie, knoflook en rode pepertjes.

Penne al pollo e pesto
10/13

Kipfilet met paprika en pesto.

Penne alla carbonara
10/13

Spekreepjes, ei en parmigiano.

Spaghetti a la Matriciana
10/13

Spekreepjes, tomatensaus, pepertjes.

Penne Isolabella
12/15

Gamba’s met paprika bleekselderij afgeblust met Sambuca.

Tagliatelle carlofortina
11/14

Tonijn, verse tomaat en pesto.

Penne autuno
10/13

Champions,spek en walnoten en roomsaus.

Penne arrabiata
9/12

Pittige pasta met ui, knoflook tomatensaus en pepertjes.

Penne al tartufo
12/15

Champions,ham en truffel en roomsaus.

Sorry, the comment form is closed at this time.