logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Menu

Neem een kijkje in onze keuken

PIZZA AL TAGLIO

Aan het einde van de 20e eeuw ontstond in Italië een pizzeria met de naam “Pizza al Taglio”. Dit betekent; pizza per messneden. Deze werden bereid in grote rechthoekige bakken en rijkelijk belegd met verse producten, daarna in stukken gesneden en per ons verkocht. De pizza a taglio werd in Rome uitgevonden maar Farci heeft dit naar Tilburg gehaald, zodat u er ook van kunt genieten!

Wilt u iets extra’s op uw pizza? Vraag dan even naar de mogelijkheden.

( Losse extra ingrediënten kosten € 0,60 )

Margherita
6

Tomatensaus en mozzarella.

Salamino
7

Tomatensaus, mozzarella en salami.

Prosciutto e funghi
7

Tomatensaus, mozzarella, achterham en champignons.

Prosciutto crudo
7

Tomatensaus, mozzarella en parmaham.

Tonno e cipolla
7

Tomatensaus, mozzarella, tonijn en ui.

Quatro formaggi
7

Tomatensaus, mozzarella, groene pestokaas, rode pestokaas en gorgonzola.

Würstel e cipolla
7

Tomatensaus, mozzarella, kippenworst en ui.

Napoli
7

Tomatensaus, mozzarella, ansjovis en kappertjes.

Verdura grigliata
7

Tomatensaus, mozzarella en gegrilde groenten.

PREFERITO ANTIPASTI

Antipasto betekend letterlijk “voor de maaltijd”.Deze antipasto-traditie is zo oud als de Italiaanse cultuur zelf.Het ontstaan ervan hangt samen met de weelderige feesten die ten tijde van het Romeinse Rijk plaatsvonden.Schalen vol met heerlijke pure streekproducten zoal Salami. kazen en gegrilde groenten.Laat u verassen door de authentieke cucina Italiana en geniet van uw antpasto.

Antpasti Piccolo
17

schaal met diverse Italiaanse lekkernijen

Antipasti Mistro
21

Schaal met diverse Italiaanse lekkernijen

Antipasti DELUXE
24

schaal met diverse Italiaanse lekkerijen

Bruchetta
9

Geroosterd brood met tomatensalade, knoflook en verse basilicum.

Pane
6

Plankje met Italiaans brood en twee soorten tapenade

ANTIPASTI

Nog meer heerlijke voorgerechten

Polpette al sugo
6

Gehaktballetjes in tomatensaus

Dagverse soep met brood
6

Medium: 3-4 personen.

Gamberetti in aglio e olio
11

Sissende garnalen in knoflook olie

Olive
4

Schaaltje gemengde olijven.

INSALATA

Tonno
14

Frisse salade met buffelmozzarella, tomaat, ei, olijven, kappertjes, rode ui en tonijn.

Carpaccio
13

De klassieker met ossenhaas, truffelmayonaise, parmesan, pijnboompitten, kappertjes en zongedroogde tomaatjes.

Vitello tonato
13

Rose gebraden kalfsvlees, tonijnsaus, kappertjes, rode ui en pijnboompitten.

Tutti é due
13

unt u niet kiezen tussen de carpaccio en de vitello tonato? Kies dan voor “Tutte Due” en proef ze allebei

Di Capra (voorlopig uit assortiment)
14

Lauw warme geitenkaas met honingwalnoten, rode ui, druiven en balsamico dressing.

PASTA VELOCI

Lasagne
13

Huisgemaakte lasagne met half om half gehakt, beenham, bechamel en mozzarella.

Lasagne salmone
14

Gerookte zalm, ui, courgette in een roomsaus.

Malloreddus al ragu
12

Sardijnse pasta met huisgemaakte tomatensaus en half om half gehakt.

Tagliatelle al salmone
13

Tagliatelle met gerookte zalmsnippers en roomsaus.

Spaghetti aglio e olio
12

Spaghetti met olijfolie, knoflook en rode pepertjes.

Penne al pollo e pesto
13

Kipfilet met paprika en pesto.

Penne alla carbonara
13

Spekreepjes, ei en parmigiano.

Spaghetti a la Matriciana
13

Spekreepjes, tomatensaus, pepertjes.

Penne Isolabella
15

Gamba’s met paprika bleekselderij afgeblust met Sambuca.

Tagliatelle carlofortina
14

Tonijn, verse tomaat en pesto.

Penne autuno
13

Champions,spek en walnoten en roomsaus.

Penne arrabiata
12

Pittige pasta met ui, knoflook tomatensaus en pepertjes.

Penne al tartufo
15

Champions,ham en truffel en roomsaus.

Spaghetti al vagabondo
15

Gehaktballen in tomaten saus

Sorry, the comment form is closed at this time.